Det snurrar i huvudet. Pratade precis med maken, och vi kanske skiter i hans medborgarskap. Tänker att vi inte flyttar tillbaka till USA, utan om vi av någon anledning inte skulle trivas i Sverige blir det Kanada. Inte USA.
Enda anledningen jag skulle kunna tänka mig att vi skulle flytta tillbaka dit är om alla barn bestämde sig för att bosätta sig där i framtiden…och då får vi väl anhöriginvandra igen, och göra om hela Green Card-processen. Inte hela världen faktiskt.

Det är ju intervju och grejer för att få medborgarskap, och om de frågar om vi har för avsikt att bo i USA framöver – sånt kan man ju inte sitta där och ljuga om, ifall vi är på väg därifrån. Plus att behandlingstiderna är 13-15 månader vad jag har förstått.

Funderade på om vi skulle skynda på lite istället, och komma i november/december, men det är nog inte realistiskt. Vi ska kryssa i november, så tänkte efter det…men då är det kallt och snö, inte optimalt att flytta in i huset, vi kommer inte att ha bergvärme än, utan tänkte ta tag i det i vår, vi skulle få bestämma att barnen inte ska tävla i gymnastik i år, osv. Det bästa är nog om vi siktar på april/maj när de är klara med gymnastiken och vi kan ha sålt huset.

Kikade också på container, det kostar över 100 000 när allt är klart…jäkligt mycket pengar. Så mycket möbler har jag inte som jag känner att jag inte kan skilja mig ifrån. Visst är det tråkigt med matsalsbordet jag har gjort, skänken, soffbordet, nattduksborden, sängen…men det är inte hela världen. Jag gör nya 😉 Istället har jag nu kikat på att skicka 10 flyttkartonger som kan väga upp till 35 kg och sen ta våra 10 resväskor (två var) som vi kan få med på flyget. Det skulle istället hamna på runt 10 000 kr. Man kan köpa jäkligt mycket möbler på Blocket för 90 000 kr, hehe. Räcker nog med bra mycket mindre än så.

Ja, mycket är det som snurrar vill jag lova.