Nu har vi sålt första grejen. Min bordssåg. Bara att traggla vidare. Klurigt det här.
Bäst är såklart att sälja Halloween och julgrejer före Halloween och jul. Samtidigt vill jag ju fira!? Allra helst vill jag såklart ta med mig alla dekorationer, men nu blir det ju flytt utan container, så jag kanske kan ta med mig en låda eller så? Några grejer? =/
Julgrejer kommer det med en hel del, för det är mycket som har sentimentalt värde för mig.

Vet inte ens hur man fysiskt säljer ett hus och tar med sig allt på planet typ. Sist vi gjorde det här kunde vi ju ställa grejer hos Gregs föräldrar tillfälligt. Nu ska vi liksom säga ”hejdå huset” med 10 resväskor och huset ska vara städat och inflyttningsklart? Sover man på hotell i slutet? Hur kommer man ens till flygplatsen med 10 resväskor? Hur säljer man bilen precis i slutet, och ändå kan ta sig runt? Så många frågor, hehe. Antar att det löser sig…

Har så sjukt mycket vanligt jobb, så hinner inte riktigt pula och sälja saker. Har precis dammat av vår gamla Bugaboo Donkey som nu har 7 år på nacken. Galet! Den var så full med sågdamm och är väldigt solblekt…men något borde vi kunna få för den. Sitsarna är just nu i tvättmaskinen.

Aja, jag babblar…allt för att slippa jobba. Typ 😛