Vi flyttar ju inte förrän i vår, men det är mycket som ska göras för att maxa vinsten när vi säljer huset. Det som säljer hus är kök och badrum, iallafall här i USA. Jag började med vårt badrum. När vi byggde huset lade vi inte pengar på att uppgradera skåpluckorna i badrummet, för det kostade så mycket att gå upp till något alternativ som var dugligt. Jag tog istället basic för att kunna måla dem senare. Sagt och gjort, idag blev det äntligen av, haha.

Varje gång vi flyttar säger vi alltid ”tänk om vi gjorde det här medan vi bodde här, det ser sååå mycket bättre ut.” Men så blir det aldrig, för de där projekten ligger aldrig högst på listan.

Jag hade gett mig själv tusen kronor för att fixa badrummet, och landade på ungefär det. Väldigt nöjd. Mycket svett och slit, särskilt den där jäkla ramen runt spegeln som inte ville sitta kvar. Hittade till slut något som fungerade.

Igår sålde vi stora loftsängen i Noëlles gamla rum samt våningsängen. Istället har vi beställt två vanliga 90-sängar, allt för att rummen inte ska se trånga ut. Vi ska måla bort barnfärgerna (grön och turkos) och ersätta med samma beigegrå som vi har i sovrummet.

Gjorde en kul timelapse på helgens projekt:

180904a
Före.

180904b
Efter.