Asså, det kommer att bli såååå fint och mysigt. Vi kommer inte att hinna få dit möbler och grejer för att kunna bo där i jul, utan vi firar jul hos mamma <3 Men det ska ändå bli så fint och mysigt med ljusstakar! De kanske får stå kvar tills det blir snö, om det inte blir en vit jul… Jag vill se gården helt vit och med adventsljusstakar i varje fönster… *myser vid tanken*

De har varit slut på lagret på Bauhaus i två månader, men nu finns de. Såg först nu att det finns röda också, det visste jag inte. Hade jag beställt det istället? Hmm. Aja, nu blev det vita iallafall =)
49,95 kr, billigt som attan ju! De är i plast och inte trä, men jag har inte råd med mer och jag vill fylla alla fönster i vårt underbara kalenderhus!

Mamma och Carl-Gösta fixar och donar. Hade aldrig grejat det här utan dem! I tisdags var CG vid huset för att se hur vi ska värma huset. Just nu är det direktverkande el blandat med lite luftpumpar och jag vet inte allt vad det heter. Allt sånt här är nytt för mig. Alla hus vi bott i här i Nordmaerika har haft centralluft som forslas runt. Huset har ju en mängd kakelugnar, men jag har ju inte ens en aning om hur man eldar i en kakelugn och är lite smått nervös att jag ska elda ner huset, haha. Mamma roddar med sophämtning, slamtömning, fiber, telefon, säkerhetssystem, alltså…allt! Jag blir helt matt i huvudet bara jag tänker på allt, och det är omöjligt att ringa, för när jag kliver upp på morgonen har allt i Sverige stängt. Höhö.

Tack fina ni som ställer upp <3

Har lite småpanik mest hela tiden. Jag fick ge upp barnens Halloween-kostymer och stressar ändå runt som en höna utan huvud. Tur i oturen är att det är lite slött på jobbet just nu, dåligt eftersom vi verkligen behöver pengarna, men jag hinner dona lite hemma. Det ska målas och fotograferas ute i vardagsrummet. Från att bara ha soffa i det gigantiska rummet ska vi nu dela av på två; soffa med bord samt matsal. Så att det ser större ut…eller som att man får plats med mer. Håller på och sätter tillbaka lister på ett ställe där jag hade rivit bort, har spacklat, caulkat (tätat heter det visst) runt runt listerna, tvätat och målat listerna där det behövts, samt målat takfärg mellan taket och väggen så att inte den gamla gula färgen dyker upp när jag rycker bort tejpen.
Sjukt mycket jobb…vi har redan börjat packa, så vi får flytta runt kartongerna och ta foton ett rum i taget…typ. Har bestämt att vi ska ta utomhusbilder samt vardagsrum/matsal i helgen. Om vi hinner. Näe, inte om…vi SKA hinna. Vi MÅSTE.

Bara 33 dagar kvar i huset innan vi, katterna och barnen ska till Sverige…och hela huset ska ha stylats och fotograferats. Gulp.

Så himla taggade på Sverige nuuuuuu!!!


https://www.bauhaus.se/elljusstake-2310-2107-ljus-vit.html