Varje gång jag och Greg flyttar fixar vi till så fint och så står vi där och säger att på nästa ställe, då ska vi minsann fixa allt det där medan VI bor där, inte för en potentiell köpare… Haha. Storgården kanske blir fjärde gången gillt!? 😉

I helgen har vi iallafall slitit som djur, whew! Vi har rensat, tömt, packat, flyttat runt, sålt, köpt, plockat ner, spacklat, målat, tvättat golvlister, målat golvlister, tätat golvlister, bytt gardiner, osv. Jag är helt slut i fötter och rygg idag, men jag har en fenomenal intern planeringskalender och tidsåtgångsavgörare, sin alltid talar om för mig vad jag måste göra och inte göra…och nu måste det göras. Den tillåter mig att prokrastinera eftersom jag alltid i bakhuvudet vet hur långt något kommer att ta, men även att jobba på som sjutton när det behövs. Jag jobbar bäst under en piska…

När vi började i fredags hade vi som mål att fotografera idag (söndag). Greg har också slitit ärslet av sig, han börjar också fatta att det är dags. Kl. 16.00 sa han att ”du inser att vi inte kommer att hinna fotografera idag va?” när vi höll på och packade och tömde ett av skåpen i matsalen… ”Såfan att vi ska, sa jag!” Vi jobbade genom middagen, och kl. 19.00 hade vi tagit sista bilden.

Mest skyfflar vi runt grejer från rum till rum för att få dem utom synhål för bilder. Målet är att ha alla rum fotograferade när vi åker till Sverige i november. 30 dagar kvar.

17 packade lådor.

Fick inga bra förebilder, här är ett par bilder efter att vi hade sålt av pianot:


Som synes hade vi redan börjat packa i kartonger, men insåg att det vore bättre att göra klart det här rummet fort, ta bilderna och sen använda det för att stapla kartonger.


Min inbyggda vägg som aldrig riktigt blev klar, haha.


Sådär! Målade bort det gula med en varmt grå/beige. Nya gardiner.


Köpte ett billigt borde igår kväll på Facebooks marketplace, använder våra stolar från köket.


Köpte en modern tavla till väggen…

Första bilden vi tog, vi fick tömma hela matrummet som ni ser till höger längst bort, släpa dit skänken, stajla den lite, ta en bild, sen flytta tillbaka skänken till bakom soffan, ta en till bild, och sen slå ihop bilderna. Här återvänder vi gärna möblerna i alla rummen för att få bra bilder, hahaha.


Hallen.


Knäppte alla vinklar medan vi höll på…


Vinklar…


Målade snabbt ihop tre tavlor idag på förmiddagen att sätta på den tomma väggen, och försökte matcha den köpta, haha.