Glömde lägga upp att jag slängde ihop de där tavlorna lite snabbt! Jag ”lånade” den där lång tavlan från affären… Nu får jag väl på moppo, men jag har spenderat så mycket pengar på HomeGoods/TJ Maxx/Marshals genom åren, att de gott kunde låna mig en tavla 😉 Ska returnera den… ”Modern konst gjord i Kina”, men ändå var prislappen $99… Den där väggen som jag ringat in såg så ledsen och ensam ut att jag bestämde mig för att göra någon liknande matchande konst av det jag hade hemma.

Jag åkte till pysselaffären som lägligt nog hade 60% rabatt på alla dukar, samt en kupong på 20% i kassan, så de kostade mig bara 50 kr styck. Gick igång med spackel/tätning och sån spray vi använder för att få tillbaka apelsinskalsstrukturen på väggarna när vi målat.

Jag hade inte helt rätt färger hemma, utan köpte till två sprayflaskor och använde sen spray jag hade hemma. Blev ju helt okej. Greg skakade såklart på huvudet (fast inte så att jag såg, han låter mig hållas och berättar alltid efteråt, haha) och trodde att jag skulle ta hela helgen på mig med det här projektet istället för att städa/måla/osv. Jag är lite sån…om jag ska städa i köket, då måste jag helt plötsligt organisera om hela skafferiet för det stod en burk i köket som inte får plats och sen innan man vet ordet av står jag och sågar och bygger hyllor åt skafferiet. Typ så.
Men det här projektet tog nog inte ens en timme! =)

Igår natt var jag uppe till typ 4.30 och gjorde kakor till Nicolas kalas på söndag. Kommer nog att sakna det mest i Sverige…alltså att man inte får vara en over-achiever. Jag ger 110% på allt jag tar mig för… Jag bara är sådan. I Sverige kommer det att ses som att jag braggar, försöker slå andra på fingrarna, bla bla bla. Jante, hej kom och hjälp mig. Jag inser att jag har amerikaniserats under mitt dussin år här borta, för det mesta till det bättre, iallafall för mig själv. Vi får se hur hårt jag kommer att klascha med svenskarna på landsbygden. Oops 😉


”Matchande tavlor.”


Tomma dukar, tätning och ”orange peel”-textur som vi använt nu under målningen.


Kleta/spray på lite, smeta ut…


Spraya lite…


Sådär ja! Det glansiga är någon silverspray, haha.


Första försöket med sugar-cookies och glasyr. Jag kanske inte ska säga upp mig på mitt andra jobb, haha, men kul var det! =) Här gör jag kartor och små piratgubbar som ska få lite mer
detaljer…


Asså…ja. Inte perfekta 😉 Ska måla dit ögon och mun på piraterna och deras hattar 🙂