Idag var det paw-rade i skolan. Varje år har de en bokparad, vilket är kul! I år var det dock bara stressigt, och tanken slog mig att typ hålla Noëlle hemma idag och sticka till Disney istället eller nåt, för jag hade inte haft tid att få ihop något… Men igår kväll slängde jag ihop en kostym! En grön t-shirt för 3 dollar som jag klipte isär till ”väst”, en ful pärlad slips för en dollar från dollaraffären och sen sprejmålade jag öron och satte på filt, samt böjde till ett par glasögon av ståltråd jag hade. Höhö. Alla älskade den, så det var ju kul!

Hon ville vara Geronimo Stilton från serien hon läser. Hade gjort henne mer orange, men öronen blev bruna för jag hade inte orange sprayfärg såååå….så blev det. Alla fattade iallafall =)


Bästa polarna!


Geronimo Stilton.


Pojkarna såg på paraden i stil! 😉


Jag hittade Noëlle medan de satt och tittade på Kindergarten-2:a klass gick sin parad.


”Snälla mamma, kan inte ni komma och äta lunch med mig…?” Vem kan motstå liksom?!


Vi försökte köpa Panda Express, nudlar och terriyaki-kyckling, men de hade stängt på grund av något oljeläckage, så vi rusade vidare till McDonalds och kom några minuter sent, så Noëlle hade redan hunnit norpat åt sig sin fredagsspecial – de har tillåtelse att äta pizza och en glasstrut då! Så hon fick McDonalds och glasstrut som hon delade med sina bröder.