Glad Halloween! Jag hann aldrig klart med de riktiga dräkterna, så  jag fick panikköpa. Barnen gick som Transformers; Grimlock, Bumblebee och Optimus Prime 😀 Noëlle fick välja om hon ville matcha eller göra något annat, men hon valde att matcha =)

De tog hela grannskapet på drygt en timme, 148 hus! Det ni 😀 Inget motiverar barnen att springa, som godis på Halloween, haha. Speciellt Nicolas. Han skulle aldrig orka promenera runt hela grannskapet, men springa zickzack mellan husen på Halloween, det funkar.

”Bye Halloween”, sa de när vi var på väg tillbaka till huset. Ute på vischan har jag förstått att man inte ens kör Bus eller godis, hehe.

De vann medalj för bästa grupp.

*
Det blir fler och fler varje år…folk drar med sig barnens danskompisar och vänner från överallt. Det tog slut i skålarna väldigt fort, haha. Hoppas de lyckas hålla igång det här när jag lämnar! Ingen annan som orkar rodda grejer, men jag har gjort inbjudningar för de nästkommande åren som någon kan ta över, osv. Definitivt högtiden jag kommer att sakna mest.


Noëlles kompis Teagan hade lätt bästa dräkten!


Trick orh treat!


Hemma och rotar igenom vad de fått! =)