Hade nån härlig ambition om att blogga hela resan, men det gick ju inte, haha. Jag började ladda över bilder typ 21.30, nu är klockan 01.30 och jag har postat till Facebook…men jag måste ju sova snart, så vi tar väl en dag i taget 😀

Förra lördagen, den 10:e november åkte vi mot Port Canaveral för att kliva på Carnival Sunshine. Vi har flutit runt med några olika, och trots att Carnival kanske är budget-alternativet så har vi roligast där! =) De andra är typ flytande ålderdomshem, lol. Vet ni förresten att de har bårhus på fartygen? Sjukt. Men folk dör ju ibland…eep.

Vi hade tur och åkte veckan före lovet, så det var rätt tomt på barn. Det var ingen kö till rutschkanorna, klätterbanan, barnklubben, osv. När vi klev av sa en av ledarna att de väntar 1 000 barn på nästa kryssning, woah.

Vi mötte upp med Wendy och Jason på båten, spelade lite spel uppe på däck, signade upp barnen till barnklubben och chillade lite innan middagen.


”Allt bra där bak?” Jag vänder mig om och möts av detta, hahaha. Inte vidare säkert, så jag fick väcka henne 😉


Lite selfies i väntan på att bussen ska ta oss från parkeringen till båten.


Sen ville alla ta selfies med mig, lol.


Till och med min stora tjej.


Och min lilla kille.


Sen en selfie på båten, med några av rutschkanorna i bakgrunden =)


Hela gänget samlat!


Barnen är återförenade.


Mina tre.


Carnivals färger.


Så himla roligt med bords-fotbool.


En familjematch och jag fick vara påhejare!


Glädje vs. koncentration! 😀


Koncentration vs. glädje! Hah.


Signar upp barnen till kids club.