Asså, det går inte, lol. Nu har vi typ 9 dagar kvar, och tanken var att vi ska ha stajlat och fotograferat hela stället. Jag måste nästan ta en bild, det ser ut som ett bombnedslag här. Kartonger över högt och lågt, resväskor, grejer, prylar, pallar inte. Ändå är det övernattning här med två kompisar ikväll. Och igår med en kompis. Inga andra föräldrar orkar, haha. Tjejerna är så enkla – de kan reglerna: ”Ni får ha så många sleepovers ni vill, bara ni inte väcker mig klockan sju på morgonen.” Det är lov här nämligen. Vi kör lite ”I scratch your back, you scratch mine”. Alltså, tjänster och gentjänster. Gör mitt liv enkelt, så gör jag ert liv enkelt. Funkar ypperligt 😀 Grannungarna vet att de ska göra någon tyst aktivitet på morgonen, samt fixa frukost åt sig själva. Jag sitter ju oftast och jobbar in på småtimmarna, som nu exempelvis.

Så tabbade jag över hit och insåg att jag hade laddat upp bilderna men inte skrivit något, så då fixar vi det lite snabbt 😀

Dag tre var vår första hamn – Grand Turk. Nån ö nere i Karibien, höhö. Har inte så bra koll. Vi hade hyrt golfbil från nån klåpare på nätet. Vi hittade fram och fick tag på våra golfbilar. Det gick lite sisådär, den finaste stranden hittade vi rätt nära fartyget. Vi bestämde oss för att åka runt den ganska lilla ön först, och sen avsluta turen vid den stranden om vi inte hittade någon finare strand.

Vi åkte norrut och besökte en fyr. Överallt på ön var det vilda åsnor, så även vid fyren. Vi klappade dem och de verkade ju väldigt trevliga tills det kom fram en stor gravid åsna. Jag klappade den och allt var frid och fröjd, vände mig om för att klappa en annan och plötsligt gallskriker Noëlle och börjar gråta! Jag vänder mig om för att fäkta undan geting eller vad det nu kan ha varit, men näe, hon har blivit biten av en åsna! Asså, så jäkla sjukt. Det var ju tråkigt att det gjorde ont, men vem fan blir biten av en åsna!? Sjukt roligt minne, när hon kan garva åt det om några år, hahaha.

Jo, så ön var rätt liten, och vi hade åkt varvet runt lunchtid och bestämde oss för att gå och äta på Margaritaville, där det kändes som att maten skulle vara lite tryggare än ute på ön. Vi kom in på kryssningsområdet med golfbilarna, och snubben som hade hyrt ut dem verkade juste, han visade var vi kunde parkera och sa att han skulle ta nycklarna, för de har haft dåliga erfarenheter med att passagerare inte kommer tillbaka utan råkar få med sig nyckeln upp på fartyget. Okej, vi gav honom nycklarna, och han sa att vi kunde hämta dem när vi ätit färdigt.

När vi kom tillbaka från lunchen hade de såklart hyrt ut bilarna till några andra, för att kunna tjäna dubbelt, och erbjöd oss några kassa bilar utan bälten. Killen Eddie som hade lovat oss bilarna var borta, istället pratade vi med ”ägaren” som påstod att det nog var ett missförstånd, ”you’re not hearing me, it’s just a misunderstanding”, fuck off, det var inget jävla missförstånd, bara fulspel. Vi skulle inte få tillbaka några pengar, och han påstod att Eddie var på väg. Vi blev allt mer irriterade, sa att vi ville prata med Eddie och Jay fick honom att erkänna att han hade hyrt ut dem till någon annan och vi hotade med kassa reviews på nätet och de gav oss hälften av pengarna tillbaka, så vi tog erbjudandet. Det var ändå 50 dollar tillbaka, och vi hade ju sett hela ön, och barnen var lika glada att gå och åka rutschkana på båten som att gå tillbaka till den där stranden, så det löste sig hyfsat bra ändå 😀


Favoriten är ju handduksdjuren man får varje dag 😉


Våra fina ongar medan vi väntade på golfbilen <3


Första stranden som var sjukt fin, med ett skeppsvrak och allt =)


Hoppsan, råkade visst glömma att räta till horisonten, haha.


Barnen klättrade runt lite.


Fina Milo.


Våra bra golfbilar med bälten.


Borde stå ”Varning för ilskna gravida åsnor”. Lol.


Noëlle som försöker närma sig en av bebisarna.


Milo och Lexi på en annan.


Vid nån rostig gammal fyr.


Tog ingen bild när det hände, men tog den här när vi klev av båten, fortfarande blåmärken. Crazy.


Vuxengänget i fram och barnen i bak! =)