Såhär tre dagar senare är vi långt från turkosa stränder och färgglada paraplyer… Vi räknar ner dagarna nu. Åtta dagar kvar och förutom packning har vi våra arbeten, ett hushåll att sköta, katter att ta till veterinären, en heldag på Disney på söndag med Wendy och Jay, osv. Stressad? 😉

Jag typ utgår från att vår container kommer bort, så slipper jag bli besviken. Jag har hört så många skräckhistorier, haha. Det viktigaste, det som är oersättligt får åka resväska, så vi behöver en hel del. Snackar typ barnens lådor med teckningar, fotavtryck, osv. Min externa backup-hårddisk. Sen lämnar vi väskorna där och köper 4 nya när vi kommer tillbaka. Det kostar 45 dollar att ta med resväskorna, men bara typ 10 dollar att köpa en begagnad, haha.


Sakta men säkert packar vi ner hushållet i lådor…


Det står halvfulla kartonger lite varstans som letar efter det rätta objektet med de rätta dimensionerna…


Det är svårt att hålla sig till rätt tema i lådorna, men för tulldeklarationen är det ju enklast om man gör det… Den här låden blev dock lite allt-i-allo. Halloweendekorationer, en Lucia-krona i den blågröna lådan, ett smyckesträd, osv. Vet inte vad jag ska skriva på den haha.


Resväskor, kartonger, prylar som ska sorteras och målargrejer och verktyg över högt och lågt. Måste göra plats att äta på…


Måste maxa våra tillåtna väskor på planet. Alla får varsin carry-on (jag som annars avskyr när folk reser med carry-on, men detta är ett nödfall), och jag och barnen köper till 2 väskor var på våra biljetter, så totalt 13 resväskor och två stora kattburar kommer vi med. Tack till mamma och CG som kommer och hämtar med två bilar och kärra <3


Vakumpåsar, burar och kartonger…