Nu kom stressen ifatt mig. Sitter här och grinar över ett jävla BankID. Behöver fucking jävla BankID för att skriva under för försäkring som jag måste ha till huset när vi tar över. Hade ett fungerande BankID, men visste inte vad min 6-digitkod var, så jag ringde BankID support och han ba’: ”Då kan du enkelt ladda ner ett nytt BankID på din bank.” Så nu har jag låst det enda BankID jag hade som fungerade, och jag kan inte alls beställa ett nytt utan jävla dosa som jag inte har, för den har de antagligen skickat till adressen Skatteverket har, den adress jag var skriven på för 13 år sen. Och banken kan ju inte manuellt skriva in min adress fast jag är där i person, nej, det ska dras från Skatteverket där man inte kan uppdatera. Så min bankdosa ligger väl hemma hos nån i Örebro.

Måste ta mig samman och ringa Länsförsäkringar igen. Se om jag kan skriva på det jävla autogirot som behövs för den jävla brandförsäkringen som jag måste ha åt banken för att få mitt jävla lån. Ni är så jävla mycket i ”framkant” att ni liksom gått varvet runt och tryckt upp huvudet i röven på er själva igen.

Här är några bilder från St Kitts. Orkar inte ens skriva nåt.