Vårt fjärde stopp var i St Maarten / St Martin 🙂 Ön är hälften fransk, hälften holländsk. Vi hyrde en bil och körde runt hela ön. Vi hade spanat in värsta coola stället med grottor, så vi stannade till där, men tyvärr var det sådana stora vågor att man inte kunde komma vidare mot grottorna. Vi hittade en liten grotta som barnen tyckte var kul att klättra upp till. Stranden var en nudiststrand, så vi lät de barn som ville nakenbada lite. Eddie är lite pryd så han ville absolut inte och Nicolas stannade och lekte med honom. De stora älskade dock att leka i vågorna! 🙂

Efter det körde vi vidare norrut och hamnade på öns franska sida, vi hittade en kul strand med en gammal pir som barnen kunde hoppa från =)


Lyckan när hon kommit upp, haha.


Försökte oss på ett par bilder, men det var odrägligt med solen mitt på dagen.


Jag hoppade också. En gång. Skitläskigt. Jag har aldrig gillat känslan av att falla. Som mest har jag hoppat från 3 meter på badhuset, och det var ju alltid lika vidrigt.


Bästisarna <3