Här kommer lite mobilbilder 🙂 Försöker med att blogga från telefonen. Vi har haft fullt upp i dagarna och imorgon åker vi tillbaka till Florida jag och Greg.

I måndags efter att vi fått nycklarna till huset körde jag och Greg till Västerås och köpte skarvsladdar, tallrikar och lite andra prylar.

Igår körde mamma och CG oss med kärra till huset, vi tog med ett skåp, extra stolar och lite annat. Jag har ju nästan ett helt kök i lådor från min sista lägenhet på Stora Essingen 😀

Idag hälsade vi på i lilla Friskolan de ska börja på. På torsdagar har 5- och 6-åringarna utflykt tillsammans, så vi hakade på upp i skogen 😀 Barnen älskade det! De har en tipi däruppe. Barnen började släpa träd och ris för att bygga en liten koja 🥰

Vi hälsade på inne i köket, hon som jobbar där kör även skolbussen. Hon sa att de hade räknat adventsljusstakarna på vårt hus i morse 😂 Jag hade beställt 40 stycken, men det räckte inte. Hittade sex till bland mina gamla grejer, så nu fattas det bara två.

Huset när vi hade fått upp alla ljusstakar! Måste byta ut de där gula lyktorna bara 🙂


På väg till skolans tipi ute i skogen.


Inne i tipin

Som små arbetsmyror började barnen bygga en liten koja med träd och grenar. Mina var genast med i leken.


Huset idag. Vi är där och går igenom lite lådor. Har fått de fina kransarna av CG.