Oj, vilken vecka! Det började med att jag åkte ifrån mitt amerikanska pass i fredags när vi skulle till Florida. Jag hade mitt svenska, så jag tänkte försöka med det, men det gick såklart inte för jag hade ju inget ESTA osv. Det är även olagligt att åka in till USA utan sitt amerikanska pass om man är medborgare, oops.

Tack och lov var de mycket trevliga på Arlanda, så med lite god vilja lyckades jag få komma på planet med mitt amerikanska körkort, passnumret och en bild på passet som mamma SMS:ade samt mitt svenska pass. Väl framme i USA fick vi göra en andra screening efter passport control, men det gick bra! Han lovade mig att det inte skulle bli några problem att lämna USA med bara ett svenska pass. Får hoppas på det!

Annars har vi bara packat, packat, målat, städat, packat, svurit, kört till soptippen sjuhundra gånger, sålt saker på Craigslist och Facebook, jobbat, fotat, målat, packat, lagat, svurit. Osv. Vi har satt klockan på 08.00 varje dag, och försökt lägga oss vid midnatt, för att optimera arbetstimmarna.

Våra kroppar är helt slut nu. Jag är såååå färdig med det här.

Nån gång i början av veckan frågade min kontaktperson på flyttfirman om vi skulle kunna packa den 18:e eller 19:e istället… Ehh, näe!? Vi flyger ut den 17:e. Framför mig såg jag liksom hur vi skulle missa våra flyg, välja mellan att köpa biljetter för 25 000 kr styck för att hinna hem till jul eller helt missa jul med barnen typ. Hemskt. Jag gormade att jag har velat boka den jävla containern i 3 månader, men att de typ garvat åt mig och sagt åt mig att komma igen typ en vecka innan flytt. Så jag kontaktade dem två veckor innan flytt och vi bokade fredag den 14:e. Folk skulle typ ta ledigt från jobbet, etc. för att hjälpa till. Aja, inte mycket att göra, för det finns ingen container i hamnen och det hade inte hjälpt om de bokat för två månader sen. På lördag däremot kan vi få en container. Okej, kör på det!

På lördag ska vi ha julfest med alla vännerna, så det passar inte jättebra och nu ska det regna också så allt kommer att komma fram mögligt, och allt kommer ta längre tid än vi har på oss (två timmar, sen kostar det 75 dollar per timme extra), osv. Jag är bara så mentalt slut på det här nu. Vill att det ska vara över.

Det här liknar ingen av mina tidigare flyttar där man liksom kan slänga in de sista grejerna i backluckan. Typ. Det som inte går med i containern ska få plats i resväskorna, vilket är riktigt svårt att planera för båda våra stationära datorer ska ner i resväskorna. Stress. 

Nån försöker hacka bloggen också…om ni sett att den legat nere lite. Vet inte och orkar inte just nu.

De har gjort om WordPress också, så jag kan inte lägga till alla bilder efter varandra som jag brukar utan måste skapa något jäkla galleri!? Vet inte hur det kommer att se ut, och vissa bilder är ju i porträttformat och andra i landskapsformat…dafuq!? Edit: Hittade hur man gör.

Nu är klockan 00.30, vi ska packa ner datorerna nu och imorgon kl. 13.00 kommer lastbilen. Jag är sjukt nervös, för de hissar inte ner den här, utan den sitter 140 cm upp i luften, och vi valde att inte bygga någon ramp, för den skulle behövt vara 5 meter lång för att ens få en 30-graderssluttning, och typ hur bred då för att orka bära mitt enorma köksbord? Det kommer att kräva 15 män för det där jäkla bordet, haha.

Så nu är jag sjukt stressad att det ska bli för mycket att lyfta allt 140 cm upp i luften, att folk inte ska orka. Sen stressar jag över att allt ska få plats, och bli surrat osv. Vi har lite över 100 lådor. Aja, det får bli som det blir helt enkelt. Ska aldrig mer flytta, haha.