I förrgår välkomnade vi Bento till familjen! <3

Jag har länge varit sugen på en Goldendoodle, och Greg har sagt att om vi skaffar hund vill han ha en ordentlig hund, gärna en Golden Retriever eller Labrador.

Jag kikade runt lite och det verkade som att det skulle bli kullar till våren, vilket på ett sätt skulle vara enklare; att rumsträna en valp på våren snarare än vintern, osv., samtidigt kommer vi att få besök i sommar, och då är det lättare att ha en liten äldre hund då, som antingen kan följa med enklare, eller bo på pensionat hemma hos mormor 😉

Tittade på några valpar som fanns tillgängliga just nu, och sen hittade jag den här stjärnan! Född 12 juni, så 6,5 månader. Ägaren var av äldre modell och hade gått in i vägen och orkade inte riktigt med, så det blev perfekt för oss.

Han är så himla go’, snäll, rolig, glad och energisk! Han fick upp mig i 16 000 steg igår, toppen ju. Det behövs!

Nu ska vi åka över till mamma (sjukt att vi bara kan ’åka över’!!) så att CG får visa mig hur man klipper klorna, och även trimma ryggkammen på honom lite, eftersom han verkar ha hår där, men päls på resten 🙂

Gott nytt år!