Förstår ni att min stora prins är sju år!? Knappt så att jag förstår det själv =)
Grattis fina Milo. Så go’, klok, omtänksam, snäll och fin på alla vis.

Igår körde vi dubbel sittning här hemma. Kl. 13.00 kom en av våra närmsta grannar med sina tre barn, 3, 6 och 7. Milo och deras mellangrabb Elias kommer att gå i samma klass 🙂 Jag gick på högstadiet och gymnasiet med systern till deras mamma, så vi har lite koll på varandra iallafall.
De andra gästerna var Maria, som jag gick på gymnasiet med. Hennes son Arvid är också som Milo. Vi träffades på en fika i somras, och Arvid kände genast igen Milo när vi hälsade på i skolan i december, och alla pojkarna lekte så kul igår. Verkligen roligt! Det blir gångavstånd ner till Elias, och typ 3 minuter med bil till Arvid. Perfekt!

När de gick vid 15-tiden kom mamma, CG och min syster kajsa med familj, så firade vi igen 😀 Går fortfarande inte riktigt in att vi bara kan ”svänga över” till varandra.