Så började barnen äntligen skolan idag! =)

6.50 ställde jag klockan, vilket visade sig vara alldeles för tidigt. Skolskjutsen körde upp på uppfarten klockan 7.30 och hämtade barnen. Himla lyxigt! Milo tyckte att maten var det bästa, haha. Raggmunk med fläsk och lingonsylt. Det är grejer det.

Milo fick sitta i fram i skolbussen och blev inte åksjuk, kanon.

Båda två hade en bra dag, de var ute och lekte tre gånger, byggde fort i snön, lärde känna nya kompisar. Noëlle dansade ut jul med dans runt granen. De kör kompisvecka och inte direkt några lektioner den här veckan, tydligen. Toppen 😀 Tänk att de får gå i en liten friskola, som jag.

Medan de var i skolan var jag, Nicolas och Bento ute och lekte i snön. Jag satte löplina på Bento så att han skulle hålla sig någotsånär på gården.

Vi byggde en snögubbe tillsammans i den perfekta kramsnön och sen fick Nicolas prova på att åka längdskidorna som de fick av mormor i julklapp. Så gulligt! =)

Han gjorde det med ett leende på läpparna och tog sig upp igen när han ramlade. Kanon ju! När vi var i ishallen häromdagen var han tvärtom, provade två gånger sen gav han upp och satte sig och surade.
Jag pekade på en annan liten pojke som var lika gammal och som provade allt med ett leende istället, och att livet blir mycket roligare om man är munter än en surpuppa. Då ändrade han faktiskt attityd. Han provade igen, och det gick bättre och bättre. Sen var de i hallen igen igår med bara maken, och då hade han fortsatt kämpa utan sura miner. Jättekul!

Huset på eftermiddagen i vinterskrud.
Strax innan när jag och Nicolas precis hade byggt vår snögubbe.
Stolt med vår fina snögubbe.
Porträtt med snögubben.
Sen provade han att åka skidor för första gången <3