Alltså, fy! I lördag skulle vi ha åkt och tittat på rally med CG. Greg har pratat om att vara i Sverige i januari/februari i evigheter, för att få se ett vinterrally.

Milo vaknade av och till hela natten, hostade och var allmänt gnällig. Kl. 6.00 på morgonen tempade jag honom och han hade feber.

Sedan dess har det bara gått utför för oss alla. Fy fan vad vi har mått!

Noëlle var uppe i 40 grader ett par dagar, jag nådde aldrig riktigt dit utan låg på typ 39,5.

Nu har febern gett med sig för samtliga, men hostan är inte att leka med. Har så ont långt nere i strupen… Det känns som att lugna bara försöker hitta ett sätt att komma upp, ut genom halsen, nästa gång jag hostar typ.

Öm i lederna, magmusklerna är typ döda, huvudvärk, allmänt loj.

Har knaprat Ipren och Alvedon hela veckan för att överhuvudtaget kunna jobba. Tack och lov att man jobbar hemifrån, men varit lite smått avundsjuk på resten av gänget som kunna ligga invirade i täcken på soffan, haha.

Stackars Bento förstår inte alls varför han inte får några långpromenader. Han äter kattbajs i protest, men nu har jag lyckats stänga för så att han inte kommer åt. Tror jag.


Gissa vem som ska vaccinera sig nästa år? Lol.

Barnen har missat en hela vecka i skolan nu. Det var därifrån det kom, tydligen. Flera som haft. Däremot är jag tacksam att de missat en hel vecka med risk att drabbas av löss?! Fy fan. Jag har aldrig haft löss, och nu har jag tre telningar som är i farozonen. Jag dör typ om vi får löss. Bara jag tänker på det kliar det över hela mig. De har fått strikta order om att inte hålla på och kramas med kompisar, inte låna varandras mössor, osv.
Något mer man kan göra? I USA fanns det spray vill jag minnas, så man kunde spruta i håret…