Åh vad jag ser framemot den kommande veckan med sina plusgrader =)
Vi ska få 6 grader på dagarna i fyra dagar, och sen 3 på nätterna.

Förstår ju att det inte riktigt kan smälta bort och bli vår ännu, utan att vi kommer att få mer snö, men just nu vore det skönt om istäcket försvann iallafall, så att vi kunde få börja om på ny kula.

Idag var vi ute och lekte lite med Bento, den rackarn! Jag tänkte få till en fin bild med Nicolas och Bento, så jag släppte loss löplinan och det var ju fasligt lustigt tyckte Bento, speciellt den där leken i en halvtimme där jag försökte jaga, hota, muta honom att komma in, hahaha. Skithund! 😛

Jag gick in, för att se om han brydde sig, men han bara satt på 5-6 meters avstånd från dörren och vägrade rucka på sig, och när jag kom ut för att fånga in honom sprang han…håhåjaja. Till slut lyckades jag fjanta mig tillräckligt med hans jäkla anka för att han skulle tycka att jag var rolig och komma för att ta ankan, då jäklar norpade jag honom, haha.
Vad gör man inte för konstens skull? En fin bild med hunden liksom? 😀
Hans ”Sitt, stanna” var rätt imponerande medan vi fotograferade iallafall.