Vi fick en trevlig Alla hjärtans dag-present på posten idag 🙂 Från Migrationsverket. Jag vet inte riktigt hur de arbetar där; vi ansökte för exakt 6 månader sen, och handläggningstiden skulle vara 13-19 månader.

I måndags ringde jag lite orolig dit, för jag ville inte göra fel, och jag har ju hört allt möjligt om att man inte får vänta i landet, eller att man åtminstone måste åka ut när beslutet tas, osv.

Tanten sa att hon skulle notera i hans mapp att vi väljer att stanna i Sverige i väntan på beslut. Bara sådär. Sen nästa dag fick jag ett mejl att ett beslut har fattats och idag fick vi veta att han fått permanent uppehållstillstånd!

Lyckades boka tid till imorgon för att åka in till Örebro och ta fingeravtryck och foton, sen får vi se vart det bär av efter det =)

Ska han gå på SFI? Eller ska vi försöka fixa ett jobb åt honom? Eller ska jag starta upp något eget företag igen åt honom? Många frågor, men skönt att den här biten är över. Min mardröm var ju att de skulle skicka hem honom efter sina tre turistmånader och att vi skulle bo ett år utan honom, men det slapp vi alltså 😀

Fixade lite mums till barnen när de kom hem från skolan! Jordgubb, hallon och passionsfrukt, mixad med yoghurt, mjölk och lite socker till typ glass eller smoothie. Mums!