Det har blivit så dåligt med förebilder för det har varit så mycket grejer överallt, så varit svårt att få till innan vi börjat renovera. Har typ litat på att det finns bilder försäljningen, men sen ser jag att de bara är inzoomade på spisen, typ.

Hittade illafall den här i ett videoklipp, så tog jag en skärmdump och vips hade jag en förebild på hörnan med vedspisen =) Här eldar vi för övrigt varje dag. Sjukt mysig hörna.

Lyckades också få ner räkningen från 6 600 kr i januari till 4 050 kr i februari! Känns bra. Det är en kortare månad, och februari var ganska mild, men när vi köpte huset stod det att elen gick på 48 000 kr om året, vilket blir 4000 kr / månad i snitt, så 4 050 en relativt kall månad som februari är ju kanon! =) Vi satte in två nya luftvärmepumpar när vi flyttade in, samt så eldar vi en del i köket samt kakelugnen i ”pianorummet” (som inte har något piano än, haha.)

Sjukt dyrt med el här, dock. Tror jag? Hälften är skatt, lol. Först ska jag skatta bort hälften av mina pengar, sen slår vi på 100% skatt på elen jag köper. Men sjukvård. Vi har sjukvård. Och tandvård, så allt det är bortglömt och förlåtet.