Idag fyller min roliga, sarkastika, modiga, kvicktänkta, sportiga, tuffa, ihärdiga, underbara, påhittiga, lojala och mysiga lilla prinsessa år. Fast prinsessa är hon ju långt ifrån, snarare pojkflicka =) Högt, snabbt och farligt är snarare hennes visa.

Vi sjöng för henne i morse, hon ”sov” så fint så (hon som i vanliga fall är uppe först av alla, hahaha).

Har hängt upp 10 ballonger som hon får poppa under dagen (de har tidpunkter på sig). Vissa har en 20-lapp i, andra har små ”kuponger”, typ äga fjärrkontrollen en hel dag, få efterrätt till middagen, få designa sitt eget tyg och sy ett plagg, bestämma middag och vad det nu var jag stoppade i =)

Sista aktiviteten på födelsedagskalendern och ikväll äter vi sista rätten, nämligen våfflor.

Jag har filmat lite under veckan och började sätta ihop en vlog, men det blev så långt och tråkigt, haha. Får se om jag orkar färdigställa =)

Imorgon kommer familjen! Tänk att min mamma och mina syskon kan komma på kalas…vi bor ju näraish! <3