Bilderna kommer visst lite huller om buller här. Har inte samma kontroll över bloggen som jag brukade…

Som ni märkt har den legat nere i tre dagar, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Med jämna mellanrum skriver de jag har servern hos att den drar för mycket bandbredd, att det är något script eller något som gör det, så stänger de ner bloggen tills jag fixat det (därav lösenordet) och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Det ligger ju 15 års skit här, hehe, så kan ju inte bara radera allt och börja på ny kula.

Anyways, igår drog jag och barnen ner till Stockholm. Vi parkerade i Kristineberg, vid Uggleparken, sen åkte vi vidare in mot stan, tog en glass i gamla stan, åkte till Kungsan (där det var helt galet med folk), åt middag på nån restaurang, gick till Observatorielunden där deras favoritsnurrgrej ligger och sen hem. Vi stannade till på Villervalla och köpte varsin uppsättning shorts för att de blev varma där mitt på dagen, sen blev det snabbt kallt igen, så de bytte tillbaka, haha.

Nu i veckan är de lediga på onsdag såklart, fast vi har städdag på skolan då. Sen har de ledigt på fredag för lärarna ska iväg och roa sig eller nåt, så de lade de in Operation Dagsverke. Jag har något svagt minne av det. Vi får tydligen sätta barnen i arbete (muahaha) och sen donera pengar.
Blir en soft vecka alltså =)