Paradiset

Det är sååååå underbart här hemma just nu! Himmelriket =) Idag har varit en underbart vacker dag. Bara att komma hem från att ha handlat, och jag kör upp på uppfarten och korna går där bredvid mig och betar… Jag orkar inte. Så jäkla underbart!

Vi har pulat med grejer. Sväronen kommer på måndag, så vi försöker komma i ordning, vilket såklart inte går så bra. Det finns projekt för en livstid här. Köket är nääästan klart! Vi behövde såga till en ny lucka ovanför spisen, sen slipa och såga till de fina ekbrädorna jag köpte, som ska sitta som hyllor bredvid fönstret. Förresten, att ha ett fönster i köket som vetter ut mot korna som betar, alltså!??! Jag har alltid velat ha ett fönster ovanför diskbänken, och nu har jag det. Fatta?? Stod och borstade färskpotatis tidigare, och det var ju inte ens tråkigt eftersom jag hade korna att glo på.

Fattar ni att jag gillar kor eller? Haha!

Försökte ha Bento lös igår, och han sprang ner i kohagen, som vanligt. Han har åtminstone slutat springa över på grannens gård…alltid nåt! Han var ute och sprang med kalvarna igår. Fick en film, kanske borde ladda upp. Sjukt gulligt! =)

Tappade bort mig nu. Just det, sväronen…vi har ett rum som ska bli ett ”pianorum”, med typ soffor och piano. Just nu huserar våra gamla soffor där och vi har fått en TV som ska in där, så att svärfar har något att göra 😉 Insåg att vi inte hade något att ställa TV:n på, så jag sågade till en bänk dit idag. Ska bara skruva ihop den. Hann faktiskt såga, slipa, måla te, måla med vinäger/stålullsblaningen… Blir klart imorgon.

Nu håller snälla maken på med disken efter middagen, sen tar han hunden en stund så att jag kan jobba en halvtimme innan det är dags för familjespelkväll. Varje fredag spelar vi brädspel tillsammans! Blir kul att se vad de väljer ikväll. Hörde Dominion, Carcassone och 7 Wonders. Kul nu när barnen kan spela vuxenspel, så att jag och Greg också får lite utbyte av det hela.

Tjingeling!

Om två veckor ska vi måla huset! Det behövs 😉
Precis nedanför huset…
Middag ute! Mums!
Färskpotatis, fläskytterfilé som för övrigt är helt underskattat. Så jävla gott! Aldrig att jag betalar typ dubbla för fläskfilé igen. Lohmanders Bearnaisesås Hot Chiptoel och Mango Chutney. Ah men sååå gott!
Rabarberpaj på egna rabarber slår ju också det mesta.