Igår, lördag, frågade Nicolas mig hur stora korna är när de är bebisar. Insåg att det bara var Noëlle och Milo som hade varit nere i ladugården. Oops!
Så jag ringde grannen och frågade om vi fick komma ner, så vi gick ner i morse. Alltså, tänk om man kunde ha en liten husko!?
Jag kanske bara kan träna den att gå på lådan, som katterna? Så kan den ligga och kela med oss i soffan sen <3 Allvarligt, så sjukt söta!
Kolla den bruna med ett hjärta på huvudet… majgadd!!

På promenaden ner till grannarna kom det två människor ridandes på hästar, de stannade så att barnen fick klappa.

Vilken underbar dag!

Sen åkte vi till Nisses Allt-i-allo i Rockhammar, för där kan man köpa vaxduk för 25 kr metern minsann! Asså, namnet på affären, haha.
Vi åkte till skolan och klippte, häftade och bytte ut dukarna på 8 picknickbord! =) Blev ett riktigt lyft. Hoppas de blir nöjda.
Vi firade med lite fika efter hårt arbete.

På vägen hem svängde vi förbi en annan granne som fick kattungar i fredags. Två dagar gamla, jag döööör så söta. Vill bara ha nu!
Vi ska ta en liten kattflicka <3

Utöver det har vi fixat med en skåplucka som fattades i köket, och jag har sytt byxor till någon som kontaktade mig på Instagram. Kanske härifrån?
Hon ville ha byxor som såg ut som skinnbyxor till sin son, som han kan ha till kolten. De är samer! Myyys! Mamma – har vi sameblod i oss? Morfar ser ut som det.
Byxorna blev helt okej. Milo provade dem, eftersom de hade samma storlek =)

Förutom det har vi försökte snygga till lite eftersom sväronen skulle komma imorgon måndag. Nu är deras plan så pass försenat att de kommer fram senare på kvällen och stannar på hotell i Stockholm, så de kommer på tisdag förmiddag istället.

Nu har jag väl bloggat duktigt? 😀