En dag i maj fick vår ved! =) Nu har vi så att det räcker i vinter…
Fort undan med bråten tänkte vi och lejde små barnarbetare. Fick mess av en granne som undrade om vi fått torr ved… Ehhh? Torr ved? Den ska tydligen ligga sådär fult i en hög till midsommar och torka? Happ. Men dåså. Tur att vi mest staplade ett tunt lager och att vår ved kommer att torka iallafall #sådetså.

Barnen var tvungna att hjälpa till en timme (mot betalning), och den som ville fick fortsätta att hjälpa till för att tjäna lite mer. I 5 timmar och 45 minuter staplade Milo ved. Nicolas kom in på 4 timmar och 15 minuter, inte heller pinkat av en 5-åring! Väldigt imponerad av deras arbetsmoral måste jag säga. Noëlle var klar efter en timme 😉

Nicolas sparar pengar till en ny iPad och Milo sparar pengar till en dator. De har godisstopp i ett år för en extra tusenlapp, sen har jag förklarat att de får önska sig pengar i julklapp och födelsedagspresent för att få ihop pengar.