Sent om sider kom sväronen fram. Deras flyg från Kanada var försenat 5 timmar, så de fick boka om flighten från Dublin till Stockholm till Dublin-Oslo-Stockholm samt boka hotell i Stockholm eftersom de skulle komma senare. Väl i Dublin var de försenade till det flyget också, och kom bara till Oslo igår och fick sova där. Whew! Men i morse fick de sista två stolarna på Oslo-Stockholm och kom till oss vid tvåtiden.

I morse på väg hem från att ha lämnat barnen i skolan stannade jag och plockade lite lupiner i diket. När jag kom hem klippte jag några blommor i trädgården. Blev en så fin bukett så =) Bättre än köpt ju.

Sen åkte jag och Bento och träffade en ny kompis som bara bor ett par minuter bort. Superbra! En 6 månader gammal leonberger. Så sjukt söt! <3
Det var perfekt att Bento fick springa av sig lite innan sväronen kom. De hittade ett vattenfyllt dike som Bento rullade runt i, så jag fick spruta av honom när vi kom hem, hehe. Sen låg han och soltorkade.

När det kommer nordamerikaner på besök gör man hamburgare, såklart 😉 Haha! Högst hamburgare vinner? 😉