Skulle ju blogga lite mer 😉 Det är så sjukt fullt upp just nu. Sväronen är i Norge och kommer tillbaka imorgon.
I eftermiddag hoppar jag in lite på fritids, till kl. 17.00, så barnen stannar i skolan med mig till dess. Imorgon kväll är det skolavslutning och på fredag efter lunch hämtar vi skyliften och börjar måla på huset.

Två av mina kompisar från KTH kommer upp med husbil och hjälper till att måla, och min syster skulle komma över en sväng också <3

Kommer att måla så mycket vi kan från fredag lunch till söndag kväll. Måste även hålla med mat, öl och underhållning hela helgen till sväronen, vännerna som hjälper till, barn och hund. Blir spännande det här!

Tänkte köra lite baguetter och plockmat till lunch (måste inhandla, pust pust), pizza en kväll, grilla en kväll. Måste också fixa lite mer penslar…

Samtidigt klagade jag lite hos min schemaläggare i slutet av förra veckan att jag får för lite jobb nu när barnen är i skolan hela dagarna, hö hö. Så hon gav sig själv ett nytt uppdrag att dränka mig i arbete, haha. Försöker hänga med så gott jag kan 😀

Vi ska ju ner till Europa med Wendy och Jay när de kommer… Förra året, när vi var i Paris, hittade jag ju en rätt så kul bok med små uppdrag till barnen. Den var kanske mer lämpad för en 14-åring. I år hade jag tänkt trycka egna 20cmx20cm-böcker till barnen, där de kan följa får resa och sätta in klistermärken och sådär. Ehrm. Har inte riktigt tid, höhö… Men ger mig själv en morot, så mellan varje serieavsnitt jag gör får jag göra en sida i boken. Har gjort klart tre sidor 😉

Tänkte visa lite hur det ser ut.

Nu måste jag dock jobba vidare. Ville provmåla lekstugan egentligen, för att se om jag gillar den ljusröda falufärgen som tydligen ska passa på hus som är byggda före 1900-talet. Har läst på lite, och den faluröda brukade vara ljusare än vad den är nu, men när man började elda med varmare medel mörknade färgen och vi har fått mer den nyansen vi har idag.
Har Googlat och vill dock ha den lite ljusare nyansen på huset, tycker det är sjukt fint på timmerhus med gul dörr, så det får bli så. Ska se om jag hinner strycka en av väggarna på lekstugan så att jag får se… Greg är på SFI hela dagen, aaaah.

Hör ni att jag är uppe i varv eller? Haha. Måste duscha också, känns så jobbigt att slösa en halvtimme på det när jag har så ont om tid. Och äta lunch också? Herregud, nu ryker det 40 minuter. Oh well.

Hörs!