Vilket otroligt väder vi fick i helgen! Efter lunch i fredags hämtade vi skyliften och sen har det varit full rulle.

Runt halv sju anlände Elin (Elin79) från Stockholm och en halvtimme senare, ungefär samtidigt som pizzan, kom Per och Andreas från Uppsala.

Alltså, så sjukt snällt och osjälviskt. Helt otroligt vilka vänner!! Hur tackar man liksom?

Vi började vid tretiden i fredags och två dygn senare var huset målat.

Vi har målat runt, runt medan solen jagat oss, haha. Vi har typ nån meter kvar att måla på undersidan av taket på ena gaveln, men vi fick slut på vitt. Så typiskt. Vi ska försöka stå vid bygghandeln kl. 07.00 imorgon bitti för att få ut lite mer vit färg så att vi hinner måla klart innan vi måste lämna tillbaka skyliften.

Det var nog ingen som trodde att vi skulle bli klara. Eller jo, Andreas och Per var tvärsäkra, så jag litade ju på dem. Men maken, svärfar, osv., de hade nog varit villiga att satsa pengar på att vi inte skulle hinna.

Det blev sådan himla skillnad! Högst uppe på gaveln blev det rätt mörkt, så vi får nog köra en omgång till om ett par år. På hela huset faktiskt. Tror inte att det är målat på många år, och framför allt uppe vid taknocken kan man ju se att inte nådde upp sist det målades.

Skylift, vilken jäkla investering! Tror jag ska ha en här varje sommar för att fixa grejer, haha. Sjukt glad att vi inte försökte med byggnadsställningar eller nåt.

Här kommer lite bildregn. Tyvärr bara mobilbilder. Ser så sjukt urvattnat och sunkigt ut. Ångrar att jag inte släpade med riktiga kameran runt…men vill helst inte ha färg på den 😛

Mamma kom över och gjorde i ordning lunch och hjälpte till i lördags och sväronen tog barnen till ett lekland på eftermiddagen. Barnen var otroligt duktiga hela helgen också. Det gick så himla smärtfritt! Nåja, lite träningsvärk och trötta fötter, haha.

Nu har jag sjukt mycket jobb, för trots att jag bad om ledigt i fredags och inte jobbade alls i går så betyder det ju bara att jag har tredubbelt så mycket till imorgon 😉


Barnen ville såklart provåka.
Nöjda barn.
Så sjukt härlig färg, som torkade lite mörkare än jag hoppats på eftersom huset var så pass mörkt under.
Per testar skyliften 😀
Solnedgång bakom husbilen =)
Elin målar för fulla muggar.
Underbart väder hela helgen.
Vänster sida målad, höger sida omålad. Visst syns det lite skillnad =)
Vi jobbade alla fem där bak 😀 När vi väl skickade upp två på skyliften gick det lite fortare.
Lunch! Barnen hjälpte till med grönsakerna =)
Just det, hälsade på vår lilla kattunge. Hon är två veckor nu. Mysig teckning va? Tyckte hon var lite speciell <3 Rött öra på svarta sidan och svart öra på röda sidan =)
Bento hade inte lika kul i helgen. Skulle hela tiden hålla koll.
I lördags kväll grillade vi =)
Mums!
Asså! Han kom undan med allt möjligt i helgen. Som att stå på min säng och kika ut genom fönstret!? Lol. Greg satte för nätet riktigt snabbt, haha.
Elin och jag.
Göbbarna latar sig och jag står på skyliften 😉 Näerå, det var de välförtjänta av. De har slitit som sjutton.
Fina korna i trädgården.
Var ute med hunden och plockade en bukett tidigare <3
Bento fick en korv, han fattade inte alls vad han skulle göra med denna ”mjuka” pinne utan gick runt med den sådär en lång stund och såg fånig ut. Haha.