Idag åkte vi till mamma på midsommar! Sväronen var med =)

Jag har haft sjukt mycket jobb sista två veckorna, och igår kvar inget undantag. Midsommarafton är ju ingen viktig dag i USA, så jag fick jobba undan två dagar igår, så jag satt typ hela dagen framför datorn. Såå värt det idag dock, att vara ledig. Började baka vid midnatt och var klar vid två typ, natten till fredag.

Mamma hade dukat fram med sill och potatis. Väldigt trevligt. Sen åkte vi upp till Kopparberg och dansade runt stången.

När vi kom tillbaka dukade mamma fram en massa andra godsaker, dippar och grejer.

Jag lyckades hamna mellan två av hundarna och blev biten av brorsans hund. Kände att jag blev biten, tittade ner och det rann blod längst hela benet. Sprang in och alla kom med papper och kompresser och grejer. Äsch, det var inte så farligt tänkte jag. Djupt och en del blod, men inte hela världen. Vi tvättade och plåstrade om, sen var det bra. Tyckte jag. Tills jag kände att det fortfarande droppade blod, vafan!?
Tittade ner och liksom på baksidan av låret och såg att det typ hängde ut en jäkla köttbit. Jag typ dog.
In i duschen för att titta på det och tvätta det och brorsans tjej som var mest sansad tyckte att vi nog skulle åka in till akuten och titta på det.

Ringde 1177 som kopplade mig till akuten som sa att jag skulle komma in.
Fick vänta mindre än en timme innan jag fick komma in. Några sköterskor och en läkare tittade på det och debatterade huruvida de skulle sy eller inte. Tydligen är det inte bra att sy hundbett på grund av bakterier, men det var stort nog att sys, så hon rådfrågade en kollega.

Efter att ha sköljt det med nån lösning och petat runt i det för att se hur djupt det var (jag typ dooooog, men det hade varit värre med bedövning=spruta) så tryckte de in köttslamsan och typ tejpade över. På söndag ska Greg få glädjen att lägga om det igen.

Jag fick en stelkrampsspruta (grät som ett litet barn typ) och antibiotika i en vecka.

Tre timmar senare var jag hemma hos mamma igen. De hade förhalat och förhalat för att jag skulle hinna hem, och precis när jag kom in klippte mamma trådarna på oxfilén som var färdiggrillad. Sjukt gott!

Livet blir inte mer spännande än man gör det. Typ 😉

Glad midsommar! Hoppas ni fick lika underbart väder som vi.

Fina vovven i midsommarkrans! =)
CG och jag =)
Fina tjejen med krans.
Jag och maken.
Klippte håret på pojkarna förresten. Söt eller vad!?
Asså, mina fina <3
Stången uppe och folkdansarna dansade.
Lite lekar med nån dryg clown.
Sväronen och maken med alla goda dippar och grejer.
Jag bidrog med tårtor =)
På sjukhuset.
Mat! <3