När jag inte jobbar hänger vi på stranden. Bento älskar’t!

Igår körde jag till Borlänge och köpte en Nyckelharpa och ett dragspel! 😀
Har alltid velat lära mig spela dragspel, och på senare tid även nyckelharpa, så nu jäklar! Börjar med dragspel eftersom det känns lite enklare. Pianosidan förstår jag ju på ett ungefär, sen är det de där plupparna och förstås att försöka göra tre saker samtidigt, haha.
Stråkinstrument har jag aldrig spelat, så det blir lite klurigare.

Efter stranden idag fick vi ett litet ryck och plockade fläderblommorna innan de blev överblommade, så nu står det en sats och drar i köket. Tre dagar ska det visst dra.

Efter maten gick jag och maken ut och fortsatte med vår ”gräsmatta”. Det måste ha gått kor och betat där, för det är jäkligt ojämnt. Vet inte riktigt hur vi ska få det jämnt. Ska testa att klippa och klippa lite, tänker att gräset liksom förmultnar och fyller i groparna, men jag vet inte. Kanske får ta in ett tyngre artilleri 😉

Ska se om jag fått ordning på videouppspelningen här också. Måste fundera lite på bloggens vara och icke-vara. Så mycket strul, den är så gammal och det är så mycket olika sidor och tillägg och grejer som drar bandbredd…

Vi får se hur det blir.

Strandhäng.
Fika på stranden.
Draaaagspel! Hör ni vad jag försöker spela? Haha.
Fläderblommor.
Tar lite i taget med klipparen. Man vet aldrig vad man stöter på… Stenar, rötter och pinnar…
Maken går med röjsågen också.