I helgen gick SM-rallyt förbi här hemma. Rätt coolt! Så fort vi flyttade hit fick vi höra om detta rally, och i våras körde det upp en gubbe här och ville att jag skulle skriva under att det var okej att vi skulle bli instängda en lördag i augusti. Visst! Kul 😀

Greg tycker ju att sånt där är kul, och Mitsubishi Evolution är hans favoritbil. Dock orkade vi inte gå upp extra tidigt; första bilarna skulle börja vid första sträckan kl. 9.20 tror jag, och vi var på sträcka 2. Runt 9.40 vaknade jag av en helikopter och tänkte i något halvvaket tillstånd att nu har det skett en olycka med nån rallybil, så jag kravlade mig ur sängen för att påbörja dagen.

Vi var typ belägrade. Det stod en bil på vår uppfart och hängde folk vid vårt uthus, haha!

Kul kul! Förstod nog inte först att det var SM, utan trodde att det var några bondlurkar som skulle köra runt i sina gamla Volvo. Vilket det också var, såklart. Men de första 20 eller så bilarna var de riktigt bra killarna i dyra bilar, sen kom det lite allt möjligt 😀 Runt 110 bilar totalt, tror jag.

De kom förbi en gång på morgonen och sen en gång igen på eftermiddagen.

Slängde upp drönaren för att se uppifrån, men blir lite konstigt utan ljud, haha. Antar att man ska stå på backen och typ spela in med något annat och sen para ihop dem? Aja, slängde ihop lite klipp bara, för den som är intresserad. (Typ bara CG, haha.)

Vi har normalt sett tre vägar ut från huset, men var alltså avstängda på alla tre =P

Barnen äter sitt lördagsgodis till typ frukost och kollar på rallyt! 😀