Aaahhh! Tänkte ju inte på att mejlen skulle flyttas med också, så nu kunde jag inte ta emot mejl. Sen såg jag att bloggen var ”INTE SÄKER”, och hej och hå. Man måste visst ha något som heter SSL-certifiering nuförtiden.
Jaha, typ 800 spänn om året? Fan heller. Hittade någon gratis, men den skulle ju såklart skicka mejl från bloggen och de kom inte fram…

Efter åtskilliga timmar med GoDaddy-supporten tror jag nu att jag har löst alla problem. Whew!

Jag ser iallafall inte det där med ”osäkert” längre, gör ni?

Har också sänkt till 5 inlägg på första sidan så att den ska ladda snabbare.

Något annat som bökar? =) Om ni inte ser bilden i Vintergatan-inlägget får ni ladda om, eller stänga ner browser och prova igen, för den kanske har cachad information, alltså sparat i minnet hur det var för nån dag sen.