Tydligen bloggar jag inte tillräckligt 🤣
Det är minst sagt svårt att hinna med. I september jobbade jag apmycket. Hade min högst betalande månad på väldigt länge, säkert ett par år. Samtidigt hoppar jag in och vikarierar på fritids, skolan och dagis.

Den här veckan har jag jobbat alla dagar utom i måndags, då jag var tvungen att säga ifrån för jag hade möte med nån angående vår fiberinstallation, samt att det var Gregs födelsedag.
Igår hoppade jag in vid lunch, hade sen två timmar slöjd med 4-5:an och sen fritids till 16.30. Det är jättekul att jobba i skolan faktiskt. Har alltid tänkt att det är något jag skulle kunna ägna mig åt.

Däremot känns det lite som att man måste väga varje ord, så PK som skolan har blivit med genus och allt vad det är. Fick jag verkligen säga ”kom nu tjejer”, eller ska jag utgå från att de kanske identifierar sig som något helt annat? ”Wow, vilken gentleman du är Joakim som håller upp dörren”, slank det ur mig. Hoppsan, så kanske man inte ska säga, väldigt sexistiskt.

Annars går det bra. De få timmar jag har över på helgen (för jag tar extra arbete på helgerna) försöker vi komma i ordning i huset. Har börjat måla i Noëlles rum, satt upp hyllor och skrivbord. Barnen har äntligen fått varsitt rum, men man måste ju ha lite möbler och inte bara en säng.

I helgen ska barnen få sova över hos min brorsa, Alexander och hans tjej Alma 😀 De är supertaggade och räknar ner. På söndag kommer familjen hit och firar Nicolas. Måste hinna få i ordning allt, på något sätt 🤣 Står grejer överallt, som är med i karusellen. ”Jag måstet tömma den bokhyllan, så att de grejerna från den lådan kan hamna i den hyllan, så att jag kan använda det skåpet, till grejerna där, så att jag kan flytta det där…” Osv. Typ så. Oh well, de får ta det som det är =)

Vi har också gått på alla marknader, för det var sååå länge sen! Noramarken, Lindemarken och Kopparbergsmarken hann vi med.

Däruppe nånstans hänger dottern 😛 Noramarken.
Klart man ska ha en slush. Noramarken.
Munkar, mums!
Åka väggen 😀
Lilla Blossom börjar bli så stor =)
Så fin kista jag hittade på Facebook Marketplace för 100 kr!
Milo kollar in kistan.
De bakade blåbärsmuffins.
Klasskompisar =)
Gänget.
Så fint med höstfärger.

Den delen som inte är klar, hahaha.
Så fyllde Greg år i måndags =)

Och nu kör vi för fullt på med Nicolas födelsedagsvecka =) Igår kväll tittade vi 30 minuter Nicolas-filmer som jag klippt ihop. Alltid succé när de får se sig själva som mindre.