Idag fyller mitt älskade lilla hjärta 6 år. Det är inte klokt! Vår snälla, omtänksamma, hjälpsamma och roliga lilla skrutt.

Det blev inte så många presenter i morse, för Nicolas har önskat sig pengar. Han försöker spara ihop till en dator. Så han fick en slant, ett brädspel och en pytteliten Legolåda. Sen köpte Noëlle och Milo varsitt Lego-set till honom också.

Fast vi har ju firat hela veckan! 😀 I helgen fick de sova över hos brorsan Alexander och hans tjej Alma. Så kul!! De tog med barnen till Gustavsvik. De har aldrig varit på ett stort inomhusbad, så det var häftigt!

Nu måste jag skynda mig ner och blåsa ballonger. Glömde att han ska få poppa ballonger idag (med pengar och lite rabattkuponger, typ välja mat, få efterrätt, osv), och de kommer om 20 minuter. Eeep!

En av Noëlles kompisar följer med hem en snabbis också, sen kör jag dem allihop till musikträning. Sen hem och laga mat.

Ska hoppa in extra onsdag, torsdag och fredag på fritids. Hinner inte med så mycket annat än att jobba, sova och laga middag just nu, hehe.

Kl. 6.45 i morse. Nicolas hann inte ens gnugga färdigt ögonen innan vår skönsång var över, haha! Så svårt att vakna nu på morgonen när det är mörkt ute.
Alla sjöng för Nicolas i söndags. Mamma och CG, brorsorna med flickvänner, syster Kajsa med gubbe och barnens kusiner =) Det var fullt runt bordet. En del är ju så pjåskiga med att vara med på internet, så det blir bara en sån här bild på mitt lilla troll =)
Köpetårta, bara för att jag kan nu när jag bor i Sverige. Fast det är fasen inte lika gott som hemgjort, så jag får nog tänka om.
Nicolas öppnade paket från familjen =)