Ett par bilder från i morse! Inte direkt förutsättningar för att fotografera i mörkret klockan åtta, haha. Noëlle ville gå upp lite tidigare för att bli sminkad, så vi gick upp kvart i sju. Blev bara en kvart tidigare än vanligt och så körde jag barnen till skolan så slapp de ta bussen!

Älskar faktiskt att få vara del av barnens vardag.

Däremot har jag sagt att de får hitta någon permanent till fritids. I början hoppade jag in lite här och där på dagis och fritids, men nu har jag förstått att den personen jag ersatt de senaste veckorna antagligen inte kommer att tillfriskna på ett tag och det blev lite för mycket med halvtid plus mitt eget jobb som just nu är helt galet busy. Både den här månaden och förra drog jag in typ det mesta jag gjort på senare år… Det är ju trevligt, förutom att jag ska skatta bort så mycket, så det blir inte mycket kvar ändå, lol. Men så att vi kan leva iallafall =)

Nu har de iallafall lagt ut den tjänsten på Arbetsförmedlingen, så det känns skönt. Vill ju inte bränna ut mig och vill inte att det går ut över barnen. Vill ju vara en närvarande mamma, en som är hemma när de kommer från skolan, osv. Idag ska Noëlle ta med två Mira och Elise hem, och då kommer inte jag att vara där första två timmarna. Lycka till Greg, haha, för tjejerna har planerat att de ska baka kladdkaka. Sen stannar de här och äter tacos med oss <3

Milo och Helmi var båda två vampyrer.
Smått suddig bild. De är inte sura eller ledsna, de försöker se läskiga ut 😂
Moa och Noëlle.
Milo och Solveig, som är från Frankrike för övrigt. Hon äälskar när jag kommer, så att vi kan prata franska 😀
Cecilia och Noëlle.
Elise, Noëlles bästa kompis, Cecilia, och Helmi igen, som nu dragit på sig lite smink 🙂
Noëlle, Elise och Thilde.
En hel drös från 2-5:an =)