Nästa morgon när jag vaknade var tjejerna redan nere och gjorde frukost. De undrade om jag ville ha en pannkaka och fnittriga gav de mig denna sötnos 🤣 Sen åkte vi till Sea World. Hade inte våra årskort kvar, men Wendy och Jay’s årskort kunde släppa in tre gäster och få 50% på biljetter, så vi kom in allihopa för 50 dollar! =)

Noëlle nådde precis gränsen, och åkte ALLA tre läskiga berg-och-dalbanor. Med vikta servetter i skorna nådde även Lexi upp till rätt höjd 🤣 Den ena är ny, de andra två har vi sett förut. Hon är så sjukt modig. De går upp-och-ner, och den nya har ett fritt fall på typ 60 meter. Får ju ett sug i magen bara jag tittar! Sjukt modig.

Efter Sea World åkte vi till Yummies, ett lokalt litet glasställe som vi ofta brukade åka till ihop. Barnen har saknat! Det blev efterrätt före middagen, bara för att vi kunde, haha.

Min frukost. Tjejerna som fnittrar i bakgrunden.
Fina tjejer som saknat varandra.
Grabbarna grus på Sea World.
Vi smög en glass medan barnen stod i kö till någon mindre berg-och-dalbana 😉
Åhh, den här karusellen brukade Nicolas älska när han var liten. Vi kunde stå där i timmar för han skulle åka varje fisk 🥰
Stora killen! 😍
Barnen sprang runt på någon låtsasgräsmatta och lekte, så jag och Wendy passade på att hälsa på kakmonstret.
Och Elmo såklart.
Barnen sprang runt och lekte, men stannade till för en bild.
Sen ville de också träffa Elmo.
Tjejerna diggar valrossarna.
Väldigt roligt!
Alltså, superroligt som ni ser 😁
På yummies! På Sea World fick Nicolas skavsår i sina sandaler (trots att han sprang i dem hela sommaren), så Noëlle gav sina strumpor till honom och gick barfota i sina skor istället. Alltid en så fin storasyster ❤
Tjejerna som alltid helst väljer ett eget bord för sig själva… De börjar bli så stora.
Apelsin- och vattenmelonsorbet med lite sura maskar och kakdeg! Nyttigt och gott 😉