På morgonen stannade vi till på skolan och hälsade på alla gamla lärare. Alltså, det är typ ännu mer fängelse där nu än tidigare. Mrs McManus hade messat och sagt att hon skulle vara där redan 7.30, så vi kom till skolan typ 7.40. De släppte knappt in oss i receptionen (och då måste man ändå legitimera sig med körkort). Efter att jag förklarat att vi skulle hälsa på McManus släppte de motvilligt in mig (ändå känner en av tanterna i receptionen igen mig). Som tur var kom McManus precis in dit, för de tänkte inte släppa ut mig på skolområdet, fast rektorn kom ut och kramade om oss och pratade med oss. Gud vad jag INTE saknar det där.

Eftersom de inte släppte ut mig på området frågade jag om de kunde ringa Mrs Hunt, för vi hade pratat ett par dagar innan och hon ville träffa oss. ”Hon är inte här förrän 8.00.” Okej… Så vi väntade. När klockan slagit åtta frågade jag försiktigt om de kunde ringa nu då? ”Nu har hon elever där, så hon kan inte lämna sitt klassrum.”

Okej… Suck. Hon som kände igen mig sen tidigare tyckte väl synd om oss och ringde ändå, och Mrs Hunt sa att hon skulle släppa in oss i skolan, whew. Sen gick vi runt och hälsade på alla lärare 🙂 De följer ju mig på Facebook och visste att vi skulle komma och hade sagt att de skulle bli glada om vi svängde förbi, så alla blev jätteglada. Fick ingen bild på bildläraren som vi också träffade 🙂 Hon älskar barnen och kommenterar alltid våra grejer på Facebook. Så det blev lyckat till slut, och Noëlle sprang på den kompisen som blivit hennes bästa kompis i klassen innan vi flyttade också, så det var kul.

Disney World i Florida består av fyra parker. Magic Kingdom (den man tänker på, med Askungens slott), Animal Kingdom (med djur och karuseller), Hollywood Studios (mer baserat på olika filmer och pjäser) och Epcot (med de olika världsdelarna).

I typ ett år har Milo tjatat om att få åka den där berg-och-dalbanan som går uppochner. Det är typ det enda roliga inne på Hollywood studios. Så jag bokade fastpass (så att man slipper vänta i timmar). Man får välja tre fastpass per dag. Typ ett par veckor innan vi åkte började han ångra sig lite, och vågade nog inte riktigt åka uppochner iallafall. Jag sa att han var tvungen att bestämma sig och sluta vela, för det är liksom enda anledningen till att gå till Hollywood studios, annars har vi det roligare på typ Animal Kingdom. Så jag ändrade om våra biljetter och vi gick till Animal Kingdom istället.

Där åkte vi en ganska läskig berg-och-dalbana som mitt i börjar gå baklänges och det känns som att man åker uppochner. Då fick Milo lite blodad tand och kom på att han visst ville åka uppochner. Efter middagen på kvällen tog Wendy och Jay de stora barnen till Hollywood Studios och jag stannade hemma och jobbade och passade småkillarna.

Han ÄLSKADE den, såklart! Den är hur rolig som helst. Lite coolt att åka uppochner när man är 7 år också 😀 Inte alls om gjort det, och absolut inget vi hade trott om vår ganska hariga lilla kille.

De åkte även Tower of Terror, usch, sådana grejar inte jag. Man sitter i en hiss eller nåt, så är det massa fritt fall, hua! Den älskade han inte, men han var modig som provade =)

Vi hade iallafall en långsam och mysig dag på Animal Kingdom, såg en massa djur, bland annat en vit noshörning som gick förbi typ en meter från vår safaribuss, coolt. Fick med på video, men ingen bild.

Besök på Pineridge Elementary.
Vi turistade ordentligt, och gick all-in där de fick välja snacks de ville ha och sådär 😉
Nicolas provar Yeti-vantar efter att ha åkt Expedition Everest.
Barnen kikar på Mount Everest som vi åkte.
En kväll på Hollywood Studios =)
Rock’n’Roller Coaster, den enda som går uppochner på Disney World.
Jay och Milo, hahaha.
Tower of Terror.
Milo med tajt grepp om både Jay och Wendy. Älskar att barnen känner sig så trygga med också <3