Vi skulle överraska barnen med en Västindienkryssning, gick sådär 🤣 Vi sa att vi skulle åka till stranden och backade resväskorna på natten när de inte såg. Jay lade handdukar och strandstol ovanpå, så att de inte skulle se resväskorna.

När vi kom ner till Miami och körde förbi fartyget sa Jay att de skulle säga efter honom: ”We’re going on a Disney Cruise.” Först blev de excited, sen misstänksamma och till slut nästan arga för att de trodde att det var ett dåligt skämt 😂🙈

Har velat testa en Disney-kryssning eftersom folk säger att när man väl har kryssat med Disney kan man aldrig gå tillbaka till de andra. De är tyvärr nästan tre gånger så dyra som alla andra kryssningar, så det har aldrig riktigt passat i vår budget, men eftersom Jay är anställd av Disney nu får han 60% på kryssningar…så då var det ju värt ett försök! =)

Barnklubben var väldigt imponerande. Kidsen hängde där till midnatt, ibland fick vi pojkarna i säng lite tidigare! De stora tjejerna hade rätt att checka ut sig själva, men man fick meddelande på telefonen så man visste att de gjort det och kunde vänta sig dem. De älskade såklart att spatsera runt själva på båten.
I barnklubben gjorde de experiment (vulkaner och sånt), de bakade, gjorde slajm, fick färglägga ett påslakan som de fick ta med sig hem, hade tävlingar, alla möjliga TV-spel och datorer och arkadspel. Helt fantastiskt var det. Förutom att vi knappt fick se barnen 😛 Vi checkade ut dem för att äta tillsammans och såklart göra grejer på öarna, men annars ville de helst vara där.

Första kvällen åt vi middag med Rapunzel och Flynn Rider. Vi hade jättebra platser nära scenen, och det var föreställning under middagen. Toppen!

Åh, en av grannarna hade sparat Halloweengodis åt barnen.
Ett öga! 😀
När vi åkte förbi vårt fartyg och barnen inte trodde oss 🤣
Hela fartyget var såklart dekorerat à la Disney. Det här är ett pepparkakshus av riktig deg och kristyr!
Vårt rum!
Pojkarna kollar utsikten.
Vissa fullfjädrade Disney-fans dekorerar sina rumsdörrar med allt möjligt, det finns julklappslekar folk deltar i och allt möjligt. Den här personen delade ut klubbor och glowsticks till barnen =)
Det första barnen ville göra var att kolla in barnklubben. Till Noëlles stora förtjusning hade de speedstackingmuggar.
Och så hittade vi till Andys rum! Läckert.
Vi kollade såklart hur det såg ut uppe på däck också.
Allting är väldigt välskött, såklart. Disney…!
Avskedsfest med alla karaktärer när vi lämnade Miami.
Middag med Rapunzel.
Och Flynn Rider såklart. Barnen fick små Pascal-ödlor som lyste.
Efter middagen gick vi på nån cocktail-grej och tog en selfi med Kalle!