Vårt andra stop var i Nassau. Vi har alla varit där förut, och det finns inte så mycket att göra där, så barnen ville hellre vara kvar på båten. De badade och åkte rutschkana och sen ville de till Disney-klubben.

Jag, Wendy och Jason gick av en snabbis, bara för att inte vara ”de där” som inte ens går av båten, hahaha.

Vi roterade alltså middagssal, och den här var fantastiskt. Det började svartvitt, med stora ramar runt hela. Först visade de upp sketcher av massa olika Disney-figurer, och sen medan middagen fortskred blev det mer färdiga målningar, och sen till slut fylldes de med färg och animerades. Supercoolt! Lätt min favoritmiddag =) Musse Pigg han själv kom på besök också. Sen nästa morgon checkade vi ut ganska tidigt och åkte tillbaka upp mot Orlando.

Tjejerna framför ”stupet”, som de åker. En sån där man står och golvet liksom fälls ner. Huu!
Killarna åkte de lugnare rustchkanorna. Nicolas här.
Och Milo!
Musse Pigg kom på besök.
Rummet ändrade färg.
Barnen älskade krabban! =)
Just det, bilden från när vi anlända.
Och en liten selfie från första dagen.