Trots nästan 4 timmars bilfärd var vi tillbaka hemma före lunch på lördagen. Vi hade planerat att lunch med min bonussyster på pappas sida, men då hon var lite sen hann vi en sväng till lekparken först.

När vi kom till restaurangen var Noëlles första kärlek Trent där, med sin mamma! Kul att springa på dem 😀 Kan inte fatta vad stora de blivit 🙂

På kvällen hade jag planerat en övernattning med Milos bästa USA-kompis Lance. Hans mamma är såå snäll och Milo var så glad.
Barnvakten lämnade återbud så Wendys mamma kom och satt barnvakt åt tjejerna och småkillarna. Jättesnällt! Nicolas gillar verkligen henne och var glad att återse henne.

Jag, Wendy och Jay fondue på Melting Pot (loooove) och sen gick vi till JellyRolls, bästa stället! Hade de hittat det medan vi bodde där hade jag kanske bott kvar!? Haha! Två pianister som spelar mot/med varandra och alla sjunger med. Alla möjliga moderna sånger blandade med gamla slagdängor. Man kan skriva önskningar på en servett eller lapp och skicka fram (med en sedel såklart, för bättre chans att få låten spelad, haha).

Så grymt bra!!

Noëlle ville visa pappa nya skorna 🙂
Lekplatsen som barnen saknat.
Här har vi tillbringat många timmar…
Alltid lika kul!
Trent och Noëlle, inte så små längre =)
En liten promenad efter lunchen med Erin, och en kompis hon hade med sig.
JeyllRolls! Dueling pianos. Så jäkla grymt!
Jag med bästa Wendy <3
Vi tre! =)
Under tidan hemma hos Milos kompis 🙂
Killarna spelar Switch, och nu vill Milo ha det i julklapp, haha.
Övernattning på soffan, kan det bli bättre?!
Följande morgon =)