När vi kom hem från Florida hade Greg satt upp alla ljusstakar 🥰 Huset är så himla fint när man kommer hem efter en promenad med hunden.

Jag budade hem ett nytt piano på auktion, ett vitt piano!! 450 kr, tackar. Vita pianon är inte så vanliga, och jag ville prompt ha ett vitt.

När vi flyttade sålde jag mina amerikanska julgranar… Men när jag insåg att man måste vänta ända till några dagar före julafton så gick det liksom inte längre. Bestämde att jag skulle ha en av varje, så jag köpte en ny ”amerikansk” gran och pyntet därtill när jag var i Florida. Jag bara älskar att ha en gran att titta på hela december. Jag älskar liksom julen.

Eftersom julen redan är över när jag skriver det här har jag bestämt att jag ska ha två plastgranar nästa år. Fyfan för den där riktiga granen. Det var ju supermysigt att gå ut och hugga den, men vi kan hugga en adventsgran nästa år, att ha ute, så kan jag ha barrfria, starka och symmetriska granar inomhus, hahaha! Den stackars granen orkade ju inte ens hålla vårt pynt. Vi fick hänga allt långt in på granarna, hahaha. Jag för så ful den var.
Det var första gången på sina 70-nånting år som både svärfar och svärmor hade varit ute i skogen och valt en ”riktig” gran, så det uppskattades 🙂

Den 22:a bakade vi allt julgott och den 24:e kom familjen på julafton. Jag ska fira varje julafton hemma de nästkommande typ 10 åren. Den som vill komma får komma, eller så firar vi bara vi. Tycker det är så mysigt att vara hemma nu när barnen är i den här åldern. Slippa flänga runt, vakna med sina julstrumpor och traditioner, osv.

Vårt fina hus <3
Mitt nya piano.
Min amerikanska, symmetriska gran 😀
Såg ett par rådjur när vi skulle hugga gran.
Så fina.
Ute i skogen!
Farfar hittade den ”perfekta” granen.
Och fick äran att såga ner den.
Milo, min Milo.
På väg hem med granen.
Jag och Milo tillbringade en kväll ihop tillsammans med detta Lego-bygge.
Sen klädde vi vår fula gran.
Den orkade inte bära upp allt pynt vi köpt på alla platser vi varit på, haha.
Vissa var lite lättare, så de gick bra.
Sen skulle det göras pepparkakshus, såklart.
Fuskade och köpte färdig kristyr, den var värdelös, så det gör vi inte om.
Nicolas pyntar ett fönster.
Koncentration.
Milo gör en långsida.
Noëlle smakar lite 😉
Finishing touches.
Nicolas hjälper till med knäcken.
Sen gjordes det mozartkulor och längder.
Och trillingnötter.
Och pepparkakor. Gud så vi bakade!
Koncentration. Kolla mjölet på Nicolas, haha.
Min stora tjej.
En till synes huvudlös pepparkaksgumma, haha.
Kavla, kavla.
Kvällen före julafton var det julpyjamas och brädspel.
Det här spelet är jättekul!