Hörni, det kan ju vara så att det här är det längsta uppehållet någonsin!
Luften gick helt ur mig med COVID-19. Först att inte Wendy och Jay kunde komma och hälsa på. Såå tråkigt. Sen visste man inte hur illa det var, skulle en miljon svenskar dö? Jag höll barnen hemma från skolan i 6 veckor, åkte och handlade själv en gång i veckan.

Sen insåg jag att det inte var så illa. Förstår att det är jättetråkigt för de som har närstående som strukit med och sådär, och jag försöker inte förminska något, men efter 4 månader nu så har det ”bara” dött 5 000 svenskar. Det känns som något vi måste lära oss att leva med.

Greg och barnen kom aldrig iväg till Kanada som planerat och jag har avbokat min och barnens resa till St Tropez i sommar, och vår gemensamma resa till Club Med i Palmyre på Frankrikes västkust.

Eftersom vi suttit hemma hela våren har vi spelat en del dataspel. Vi har spelat World of Warcraft. Vi skapade alla varsitt troll och spelade tillsammans. Det var kul! Sen blev det lite mycket, eftersom jag är perfektionist och måste vara bäst på allt jag gör… Suck. Så jag blev bästa healern på servern, sen blev det tråkigt. Så jag slutade.

Nu är jag på gång igen med lite projekt. Fick för mig att jag vill hänga lite foton. Har så många som jag älskar, men knappt några väggar att hänga dem på, så jag tänkte göra en liten fotovägg i trappan som jag kan njuta av. Som vanligt blir mina små projekt till något enormt, så nu ska jag slita ner listen som sitter där, sätta upp pärlspont och måla om allt, göra trappan vit (kommer jag att ångra det? Haha)… Ja men ni hör. Ett par foton blir till ett långt och stort projekt. Som alltid 🙂

Senaste veckan har vädret varit underbart och vi har hängt på stranden dagarna i ända, men nu är det tråkväder igen, så då passar det med lite inomhusprojekt.

Jag blir ju så ledsen när jag inte uppdaterar bloggen, men jag har varken haft lust eller ork faktiskt. Tänker dock ladda upp lite bilder nu, så att de finns här iallafall 🙂

Noëlles födelsedag i mars blev ju lite udda. Det blev inget Escape room-kalas som vi hade planerat, utan det blev en tårta med geléhallon. I present fick hon en heldag på Gröna Lund med en kompis, i tron om att den här krisen skulle vara över till sommaren. Vem hade trott att Grönan inte ens skulle få öppna i år? Så det får hon spara till nästa år…

En dag i slutet av mars tog jag med mig kameran ut i skogen och krälade runt i mossan, haha. Gör det så sällan, trots att jag älskar det. Fick ett par coola bilder.

Bento hade ett litet äventyr 1 april, ja, ett stort aprilskämt var vad det var. Han fick gå lös och det brukar ju gå bra när vi går på promenad… Fast inte den dagen. Han smet in i kohagen och lyckades på något sätt ta sig till området där bonden förvarar koskiten!? Alltså, ett avmurat område med bara koskit/gödsel. Där klampade han runt och såg så nöjd ut.
När jag till slut fick fatt på honom kan ni tänka er hur han luktade 🙈

Fick försöka skölja av det värsta med slangen utomhus, men koskit är ju till stor del osmält hö så ehhh, det satt ju som berget.

Trevligt att man måste gå igenom köket för att komma till badrummet också, så jag fick leda in honom genom köket medan Greg moppade bakom mig…yikes. Sen tillbringade vi en timme i duschen för att försöka få bort det mesta. ”Get a dog, they said. It’ll be fun, they said.” 🤣
Satte ut honom på balkongen för att torka, så hade han mage att sitta där och tycka synd om sig själv, hå hå, ja ja.

Ett par selfies från maj! 🙂

Första och sista gången jag gjorde bagels! Hade ingen aning om att de skulle kokas och diverse annat, haha. Vilket slit 😀 Men maken var väldigt nöjd, han har saknat bagels och sa att de var supergoda.

Första juni invigde vi badsäsongen med picknick, och sen dess har det blivit många fler dagar på olika ställen.

En tidig morgon, inför barnens teater i skolan 🙂 En hund och en varg.

Mer badbilder.

Och sena kvällsdopp.

När man inte får användning för brädorna man fick av mormor i julklapp på vintern, då tar man med dem till sjön! =)

Vi fick paket från Florida, från Wendy! 🙂 Hon skickade det nån gång i april, så det tog över två månader, haha! Noëlle fick sin födelsedagspresent, som de skulle ha haft med sig i mars. Så fin! Hon blev så glad. Och jag fick värsta fina armbandet ❤

Strandhäng med Milos bästa kompis Solveig och hennes familj.

Jag och Milo gjorde vaniljglass en dag, med min farmors recept. Såå gott, men gud så dyrt, haha. 65 kr för en vaniljstång? Skojar inte.

Pågående projekt 🙂

Så, nu har jag laddat upp lite av vårens bilder iallafall 🙂 Ska se om jag kan komma igång lite med bloggandet igen. Någon hade ställt någon kul fråga i kommentarerna, kanske ska ta och svara på den.

Ha det gott!