Joråsåatt… Vi har spelat en del World of Warcraft i vår 😉 Det började när barnen fick sina datorer i julas. Vi gjorde en liten Troll-familj och spelade tillsammans. Sen började vi spela när barnen sov på kvällarna, och sen gick det utför, haha.

Men 3:e september deletade vi alla gubbar och slutade. Så nu har jag en massa tid över till annat! 🙂

15 oktober fyller ju Nicolas år, och han vill ha ”Fortnite”-kalas. Det är ett spel de spelar med sina kompisar. Jag är inte så väldigt insatt, men den här ”loot piñatan” vet jag är väldigt symbolisk.

När vi var på EKO hittade vi en, och den ville han såklart ha till sitt kalas.

Häromdagen satt jag och pulade lite, och kom på ett pyssel till kalaset. Tänkte att alla barn skulle få måla varsin tröja med sitt namn. Blir inte många kronor. T-shirtar får man ju för 25 spänn! =)

Gjorde en provtröja med grejer vi hade hemma. Skar ut schablonen och målade på en lila t-shirt vi hade liggandes. Nicolas blev supernöjd, så det kör vi på. Blir jättekul att ha 12 stycken 6- och 7-åringar kladdandes med textilfärg, haha.

Ikväll gjorde jag färdigt de fyra små piñatorna jag påbörjade igår. Det var ju kul att göra en, men jag är inget för repitition, höhö. Men jag fick klart dem iallafall. Tanken är att det ska hänga två mellan vardera lampa över matsalsbordet, som dekorationer bara.

Mamma köpepiñata med sina fyra hemgjorda små piñator 🙂
Körde med en liten klausul för att inte skrämma bort tjejerna från att komma, haha. Fast lite kul är det – två av Noëlles bästa tjejkompisar spelar faktiskt Fortnite, trots att det är ett skjutspel! 🙂