Jag pallar inte med bloggen. Jag har bloggat sen 2004, det är…16 år. Det är så många inlägg, jag kan inte använda något kul och nytt tema för att inte alla inlägg har bilder i sig. Bloggen har flyttat runt lite, så jag har tappat kommentarer och annat på en del inlägg från husvagnstiden och innan dess, osv. Kategorier och etiketter…jag orkar inte ens tänka på det.
Så nu lägger jag den gamla bloggen till arkivet: (https://www.mysmasken.se/arkiv) och så får jag börja på nya kula! Det kanske blir roligare 🙂 Orkar inte ens fixa och trixa i ”hemlighet”, utan det kommer ske undan för undan, haha.

Edit: Pallar inte att inte ha alla inlägg under samma tak, så jag får helt enkelt svälja att ”hjärtan” och kommentarer är borta, för att få in alla inlägg här! Tar det undan för undan. Börjar med år 2020, det var ju enkelt. Typ 10 inlägg, haha.
Edit två: Ska fixa så att det ser bättre ut på mobilen såklart.