Jag har försökt få till en avfrostning i ett år, men hur!? ”Nu ska jag börja tömma frysen”, tänker jag, så åker jag och veckohandlar och lassar in fler påsar med frysta grönsaker…och sen kommer mamma med 13 byttor med frysta hallon 😅 Dem är jag i och för sig väldigt tacksam för, men jag vill ju liksom spara dem länge då, tänker jag, och inte slösa…men då får jag aldrig tömma frysen. Så nu kör vi!
Nu ska jag använda något från frysen varje dag, tills den är tom! Let’s go!

Idag hade de stora barnen gitarrlektioner. Nicolas väntar på att få börja piano. Jag satte honom i kö i mars, men det lär väl ta ett år eller nåt.

Hittade en så fin buske utanför musikskolan ❤
Frysen. Greg blev lite orolig när jag sa att jag måste laga något med blomkålsriset nu i veckan, haha.
Torskrygg! Det får det bli i veckan. Ser jag inte lite av min mammas hemgjorda saft där också? Och bullar! Då blir barnen glada 🙂
Hallon och mer hallon!
Fiskpinnar kanske det blir i veckan.
Titta! Gjorde av med en påse broccoli till middagen iallafall! Klyftpotatis, rostas, broccoli, hot bearnaise och mango chutney!