Jag var inte helt säker på om jag skulle lägga upp den här bilden i sygruppen på Facebook… Lite hit-and-miss, så att säga, haha. För den är ju lite väl mycket, det förstår jag också, men fuck it liksom 😀 Jag är jag! Sen är jag ju inte jättebekväm i min kropp, men jag är jag ändå! 🙂

Fick sådan sjukt najs respons då. La upp den innan jag, Noëlle och Nicolas åkte till Örebro på kvällen, och nu när jag går och lägger mig är den uppe i tusen likes och 140 kommentarer. Say what!? Förstår att småglinen horar ut sig för likes på Tiktok och Instagram. Klart att jag gick runt med ett leende på läpparna efter alla snälla kommentarer, haha 🥰

Myyyströja.
Ja, men sådär ser jag ut! 😛
Mitt hår! 😍 Har typ aldrig sett det bakifrån, men det ser ju inte helt pjåkigt ut!? Däremot är det inte klippt sen förra våren/sommaren, så jag borde väl ta tag i det…
Tröjan i sin helhet. Ursäkta den konstiga lampgrejen, enda provdockan jag hade att hänga den på var Noëlle’s Paris-lampa-tjosan, haha.
Ryggen 🙂