Igår fyllde Greg år. Slängde ihop allas favorittårta! 🙂 Han fick en wokpanna, för han har fått för sig att han ska göra stekt ris 😂 Måste uppmuntra alla egna initiativ till matlagning förstår ni!

Det är så mycket svårare att ordna kalas här i Sverige 😀 I USA hade man ju Dollaraffären som hade allt, och det som inte fanns där beställde man billigt på Amazon med leverans samma dag, typ. Nu blir det lite mer printa, klippa och klistra 😀

Printade lite testgrejer. Fick vika egna papperspåsar. Temat är ”Fortnite” 🙂 Kan inte så mycket om Fortnite, men har Googlat en del, haha.
Såhär blev goodiebagsen! 🙂 De är små och söta. 9.5 x 11 cm. Det här är alltså nån slags ”dropbox” från Fortnite.
Det finns en karaktär som heter Durr Burger. Såhär ser han ut. Vi köpte en påse med små skumhamburgare, så klippte jag ut små Durr Burgers och smackade på! Barnen ääälskar.
Det här är också nån Fortnite-grej 🙂 Medkits.

Sen slog det mig också att Nicolas ska på kalas imorgon, fredag. Klädkod: Zombie-jägare. What!? Ingen aning, lol. Googlade lite och röjde igenom barnens gamla utklädningskläder. Hittade en gammal cape som jag sydde till Noëlle när hon skulle vara Merida för 7 år sen 😂 Hittade nåt svärd, som jag kanske ska måla lite blod på, mörka glasögon? Hittade en brun tröja, och tryckte nåt tryck på som jag blev nöjd med 😀 Nu går det liksom inte att missa att han är Zombie-jägare? HAHA. Orkar inte med mig själv. Sen sitter jag uppe till 3-4 och jobbar och bloggar för att jag pysslat bort hela dagen ☺

Lite blåjeans och smink till det här!? 🙂
Så blev trycket 🙂

Ikväll har jag satt upp Nicolas födelsedagstavla. Som de älskar det här! Idag fick han välja ut sina middagar och nu inatt fixade jag till det. Den nya aktiviteten jag har kommit på är ”Royal Sunday”. På söndag ska Nicolas behandlas som en kunglighet här hemma. ”Vill ers kunglighet ha en ryggmassage?” ”Jaså, ni önskar påfyllning av er vattenflaska?” Typ så 😀 Hoppas att de stora är med på noterna! De kommer ju att få samma på sina födelsedagar.

Barnens favoriter är ju när vi tittar på typ 30 min filmer/klipp från deras liv. När vi skickar runt en efterrätt och alla sätter i varsitt ljus och berättar vad de uppskattar/gillar med födelsedagsbarnet. Väldigt uppskattat. Sen på själva födelsedagen när jag hänger ballonger i taket som de får poppa. Inuti har jag lagt pengar i olika valörer, eller kuponger för olika saker typ ”stanna upp en timme extra”, ”en timme skärmtid”, ”bestämma middag”, ”få efterrätt”, osv.

Sen drar vi till Yoump en dag och hoppar studsmatta och sen ville han äta på Pizza Hut en dag. Det får de glatt göra utan mig. De kan släppa av mig på Mariebergs köpcentrum, för det är verkligen bortkastade pengar. Jag gillar inte ens pizza, och absolut inte deras äckliga buffé 😂

Nicolas födelsedagstavla!