Idag fyllde vår minsting 7 år! Älskade lilla Nicolas, så rolig, snäll, glad, hjälpsam, generös och galet smart. Vi älskar dig såå mycket!

Det blev en fullspäckad dag. Han väcktes på morgonen av skönsång och frukost på sängen. Sen kompade Milo ”Ja må han leva” på gitarren…som han har varit peppad inför det de sista två veckorna.

Jag körde dem till skolan, så att de fick sova en timme extra och vi hann fira ordentligt på morgonen. När pojkarna kom hem provade vi ett av de nya spelen. Superkul, men rätt avancerat. Precis när vi spelat klart kom både mamma/mormor och skolbussen med Noëlle samtidigt. Nicolas fick mer presenter och vi pratade med lite avstånd mellan oss.

Nicolas fick Sifferkryss av mormor (Alfapet fast med siffror), så vi körde en runda av det. Sen ville barnen ut och räfsa ihop en lövhög. Det är tydligen något som framförallt Noëlle har haft en dröm om, något hon sett på film eller så. Det blev typ lika underbart som de hade föreställt sig! 🙂 Förra året var vi lite för snabbt med att klippa sönder löven med gräsklipparen. På lördag sprider vi ut löven igen och kör sönder dem. Hatar lövhögar, det är sååå smidigt att bara klippa sönder det, så hinner det förmultna till nästa år.

Sen fort in och laga middag, fattiga riddare stod på önskelistan, och sen iväg till judo. 19.30 kom de tillbaka och vi firade med sång och tårta innan sängdags.

En liten kille som varit mycket nöjd med sin dag och nu sussar sött i sitt Fortnite-bäddset som han fick av mormor, och med en extra Fortnite-fleece han fick av oss.

God morgon och grattis! <3
Presenterna! En gejming-stol från oss, två brädspel, en Fortnite-filt och en Fortnite-luvtröja. En Fortnite-mössa av Milo och en Fortnite-gympapåse av Noëlle. Mycket nöjd.

När de kom hem från skolan var det dags för den årliga traditionen att poppa ballonger! 🙂

Ute i lövhögen!

Precis som de tänkt sig! 🙂 Och faktiskt bättre än jag mindes.

Efter judon blev det tårta!
Hela mitt gäng samlat <3